×

WE HELPEN U GRAAG

1 Bel 0478/88.75.68
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 19:00
2 Stuur een E-Mail
We e-mailen of bellen
u steeds zo snel mogelijk!

BOOST UW BUSINESS

We ontdekken samen hoe uw business
snel kan groeien via het internet.
Maak een vrijblijvende afspraak!
donderdag, 14 februari 2019 / Gepubliceerd in SEO, Web-creatie, Web-inhoud
Jouw website is jouw uitstalraam. En daar wil je toch geen zootje van maken? Professionele web-teksten schrijven in 1-2-14. Klinkt wat raar? Nee hoor! In dit artikel deel ik graag 14 tips met jou om de teksten voor je website optimaal te verzorgen.
donderdag, 14 februari 2019 / Gepubliceerd in Marketing
Jij wil je producten of diensten via het internet in de schijnwerpers zetten? Dan zijn er een aantal zaken rond PPC-marketing die je zeker moet weten! SEO is ondertussen voldoende gekend. SEA en PPC-marketing daarentegen hebben misschien voor velen een nog wat mysterieus kantje.
donderdag, 14 februari 2019 / Gepubliceerd in SEO, Web-creatie, Web-inhoud
Een nieuwe website laten ontwikkelen is altijd een flinke uitdaging. De meeste ondernemers onderschatten ook de valkuilen bij het laten maken van een nieuwe website. Heb jij plannen om een nieuwe website te lanceren? Let dan zeker goed op. Als je onderstaande valkuilen vermijdt, dan ben je al goed op weg!
woensdag, 30 januari 2019 / Gepubliceerd in Marketing, Web-creatie, Web-inhoud
Je hebt de inhoud voor je nieuwe pagina of voor je bericht netjes uitgeschreven. Maar je beseft uiteraard dat  … een beeld soms meer zegt dan duizend woorden. En wat je helaas ook al wist is dat het vinden van dat ideale beeld veelal geen sinecure is.
TOP