×

WE HELPEN U GRAAG

1 Bel 0478/88.75.68
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 19:00
2 Stuur een E-Mail
We e-mailen of bellen
u steeds zo snel mogelijk!

BOOST UW BUSINESS

We ontdekken samen hoe uw business
snel kan groeien via het internet.
Maak een vrijblijvende afspraak!

Snelweb Design creëert een unieke website op uw maat
We doen dit niet vóór u, maar sámen met u

WEB SITE DESIGN

Op uw maat!

Beter geen website, dan een slechte ...

En dus ontwikkelden we voor u een aanbod waarin we samen met u diep graven naar het uiteindelijke doel van uw webstek. Perfect geïntegreerd in uw huisstijl, optimaal afgestemd op uw behoeften, en in zeer nauwe samenwerking rond lay-out en inhoud.

Vooraf bekijken we ook samen of u eventueel zelf uw website wil onderhouden. Want indien dat het geval is, proberen we een en ander te realiseren met technieken en hulpmiddelen waarmee u nadien vlot zelf aan de slag kan!

In een voorafgaand (en vrijblijvend) gesprek toetsen we al deze aspecten af. Klikt het? Dan zijn we vertrokken voor een succesvol traject.

Meer weten? Stuur een mailtje, of verduidelijk je project via het formulier Prijsaanvraag.

Uw eigen webwinkel

Wil u op eenvoudige wijze uw aanbod aan uw potentiële klanten tonen? Dan zijn er verschillende interessante mogelijkheden. We begeleiden u graag naar de juiste keuze.

U zal daarbij samen met ons nadenken over het volume producten, de verwachte omzet, het profiel van uw klanten, tot en met de betalingsmogelijkheden die u uw klanten biedt. Daarna maken we de juiste technische keuze (een gehuurd platform? Woocommerce?)

O ja, u kan uiteraard dezelfde technieken gebruiken om een uitgebreide catalogus te tonen, zonder online verkoop!

EN DAARNAAST ...

Website Hosting

Snelweb Design begeleidt u volledig gratis in de keuze van de beste hosting-oplossing. Wij verzorgen niet alleen de volledige administratie, maar verzekeren u dankzij onze ervaring ook de hoogste kwaliteit in hosting aan de laagst mogelijke prijs!

SEO

U heeft een vrij recente website, maar bent absoluut niet tevreden over de resultaten in de zoekmachines? Dan is SEO - ofwel Search Engine Optimisation - een nuttige oefening. Wij onderzoeken voor u waar de redenen te vinden zijn, en stellen oplossingen voor.

Corporate Branding

Uw nieuwe website is uiteraard een ideale gelegenheid om na te denken over een geïntegreerde communicatie-strategie. We begeleiden u graag in logo-ontwikkeling, aanmaak briefpapier, omslagen, kaartjes, ... Kortom: all-in-one oplossingen volledig op uw maat!

MOBIELE WEBSITES

UW MOBIEL UITSTALRAAM

We begeleiden u graag om ook mobiel een perfect uitstalraam te hebben. Zonder computerjargon en met oog voor en perfecte weergave op diverse platformen (IPhone, Android, ...). Contacteer ons gerust voor meer uitleg!

Snelweb Design staat voor 15 jaar ervaring, tijdloze en moderne designs, vlotte samenwerking en hoge Google-resultaten. .

Wij kunnen u dit wel vertellen, maar praat ook eens met onze klanten. Zij zullen u een onbevangen oordeel geven!

TOP