×

WE HELPEN U GRAAG

1 Bel 0478/88.75.68
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 19:00
2 Stuur een E-Mail
We e-mailen of bellen
u steeds zo snel mogelijk!

BOOST UW BUSINESS

We ontdekken samen hoe uw business
snel kan groeien via het internet.
Maak een vrijblijvende afspraak!

SEO - SEARCH ENGINE OPTIMISATION

Google marktaandeel overschrijdt 95%!

Zoekmachines zijn uiteraard één van de belangrijkste bronnen van bezoekers. Snelweb Design optimaliseert uw website speciaal om goed te scoren in de belangrijkste zoekmachines (Google, MSN search, Altavista, Ask, …).

Zoekmachine optimalisatie is voor Snelweb Design geen extraatje, elk project wordt standaard voorzien van de nodige technieken om goed te scoren in Google en andere zoekmachines.

Omdat het marktaandeel van Google zo hoog is, is het belangrijk dat uw web site door Google gemakkelijk en snel gevonden wordt en dat hij een zo hoog mogelijke positie inneemt in de zoekresultaten van Google. Wij kunnen u helpen om een hogere positie in Google te bereiken.

De technieken die Google gebruikt om web sites te indexeren, vormen een goed bewaard geheim. Er zijn echter wel een aantal factoren bekend die toelaten de plaatsing van uw web site in de zoekmachine-resultaten heel positief te beïnvloeden. We werken er samen aan!

Een website heeft geen nut als er geen bezoekers langskomen, een degelijke zoekmachine optimalisatie of SEO leidt surfers naar uw webstek!

GOOGLE / Extra Informatie

Google index

Alle web-pagina's die door Google worden doorzocht, worden meteen verwerkt in een gigantische index, die alle gevonden woorden bevat.

Belangrijk: Googlebot kan vele soorten inhoud verwerken, maar niet alle. De inhoud van afbeeldingen, animaties, en sommige dynamische pagina’s kan niet verwerkt worden.

Maar uiteraard biedt Snelweb Design hiervoor passende oplossingen!

  • Wees gerust, wij schrijven mee aan jouw teksten!

Pagerank

De 'pagerank' is de score die Google aan uw website geeft. Deze waardering hangt af van verschillende factoren.

Hoeveel websites met een goede score (zoals Snelweb Design) hebben een link naar uw website? Komen uw belangrijkste trefwoorden voor op de juiste plaatsen in uw pagina's? Worden de regels van het (Google-)spel gevolgd?

Snelweb Design legt het u allemaal haarfijn en in mensentaal uit.

  • We bekijken samen alle factoren!

Adwords

Natuurlijk kan u ook op betalende wijze uw vindbaarheid vergroten. Dat doet u bijvoorbeeld door het gebruik van Google Adwords.

U kiest daarbij een aantal relevante zoektermen, en maakt een leuke advertentie. Deze kan dan getoond worden naast de zoekresultaten. U betaalt Google in functie van het aantal keer dat op deze link geklikt wordt.

Opgelet: dit is absoluut geen noodzaak om goede resultaten te behalen!

  • Ontdek Adwords, Google Shopping, ...
TOP