Prijsaanvraag
Op Uw maat !

* Naam en Voornaam

Bedrijf of zaak

* Adres

* Telefoon

* Email

Type design

Nieuw design
Re-design
Aanpassingen

Indien Re-Design, wat is het adres van de te hertekenen website?

Heeft u een naam voor uw web site nodig, ook gekend als 'domeinnaam'? (Bijvoorbeeld: www.mijnsite.be)

Ja, ik wil een domeinnaam
Neen, ik heb er al een

Omschrijf in enkele zinnen de diensten/producten die u en uw organisatie aanbieden. Alsook of u online bestellingen wenst te kunnen aanvaarden, of andere interacties met uw klanten wenst.

* Wat is het budget dat u voor de gevraagde ontwikkeling voorziet? 

Kent u websites die in de lijn liggen van wat u verwacht voor uw project?

Heeft u reeds een idee hoeveel pagina's uw website ongeveer zal tellen?

1 - 5
6 - 10
11 - 20
Meer dan 20
Geen idee

Hoe heeft u Snelweb Design leren kennen?

Heeft u bijkomende suggesties of vragen, gelieve deze dan hier kort aan te geven.Opmerking: Alle contracten met Snelweb Design vallen onder de toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden. Deze vrijblijvende contactname en prijsaanvraag staat hier uiteraard los van.

Waarom ons contacteren
Gewoon benieuwd ?

Mogelijk wil u enkel weten of Snelweb Design u kan helpen en welk prijskaartje daar dan wel aan verbonden zou zijn? Of u had graag nagegaan of we het wel echt menen met onze klantgerichtheid? Wees gerust, we nemen graag de tijd om samen met u uw project op de rails te zetten. En dat uiteraard vrijblijvend.

Nauwe samenwerking

U stelt immers duidelijk prijs op een correcte service binnen kristalheldere afspraken. U gaat ook graag voor een vlotte samenwerking in een erg vriendschappelijke sfeer.

U krijgt waar u recht op heeft

Bij oplevering van uw nieuwe web site wordt u automatisch eigenaar van alle bronbestanden, inclusief deze voor eventuele foto-composities en animaties. Klinkt allemaal logisch, maar dit is toch vrij uniek in de markt !

U weet niet hoe en waar beginnen?

Ook geen probleem. We ontwikkelen samen uw huisstijl en creŽren uw website helemaal in dezelfde stijl. Heeft u daarbij nood aan bijvoorbeeld een reusachtig logo voor op de vrachtwagen of gevel? Wij doen graag het artwork. En dat klinkt echt wel duurder dan het is ...

Dus ...

Vul dus snel het formulier in, of stuur ons een email. U kan uiteraard ook gewoon even bellen (0468 19 81 51).