Web site design
Op Uw maat !

Beter geen website, dan een slechte ...

En dus ontwikkelden we voor u een aanbod waarin we samen met u diep graven naar het uiteindelijke doel van uw webstek. Perfect geÔntegreerd in uw huisstijl, optimaal afgestemd op uw behoeften, en in zeer nauwe samenwerking rond lay-out en inhoud.

Vooraf bekijken we ook samen of u eventueel zelf uw website wil onderhouden. Want indien dat het geval is, proberen we een en ander te realiseren met technieken en hulpmiddelen waarmee u nadien vlot zelf aan de slag kan !

In een voorafgaand (en vrijblijvend) gesprek toetsen we al deze aspecten af. Klikt het? Dan zijn we vertrokken voor een succesvol traject.

Meer weten? Stuur een mailtje, of verduidelijk je project via het formulier Prijsaanvraag.

Webshop
Uw eigen webwinkel

Wil u op eenvoudige wijze uw aanbod aan uw potentiŽle klanten tonen? Dan zijn er verschillende interessante mogelijkheden. We begeleiden u graag naar de juiste keuze.

U zal daarbij nadenken over het volume producten, de verwachte omzet, het profiel van uw klanten, het noodzakelijke beheer om uw webwinkel up to date te houden, en de betalingsmogelijkheden die u uw klanten biedt.

Maar ook ...
Website Hosting

Snelweb Design begeleidt u volledig gratis in de keuze van de beste hosting-oplossing. Wij verzorgen niet alleen de volledige administratie, maar verzekeren u dankzij onze ervaring ook de hoogste kwaliteit in hosting aan de laagst mogelijke prijs!

Start een project, incl. hosting
SEO

U heeft een vrij recente website, maar bent absoluut niet tevreden over de resultaten in de zoekmachines? Dan is SEO - ofwel Search Engine Optimisation - een nuttige oefening. Wij onderzoeken voor u waar de redenen te vinden zijn, en stellen oplossingen voor.

Neem snel contact!
Corporate Branding

Uw nieuwe website is uiteraard een ideale gelegenheid om na te denken over een geÔntegreerde communicatie-strategie. We begeleiden u graag in logo-ontwikkeling, aanmaak briefpapier, omslagen, kaartjes, ... Kortom: all-in-one oplossingen!

We bespreken het graag met u!

Mobiele web sites

Eigenlijk kan u niet meer zonder

Zowat iedereen beschikt over een smartphone, en een kwart van de Belgische gezinnen heeft een tablet, veelal een I-Pad. Essentieel dus om aandacht te hebben voor deze platformen. U kan daarbij opteren voor een zogenaamde responsive website. Dit is een webstek die zich automatisch herschikt om op eender welk toestel optimaal op het scherm te verschijnen.

Klinkt fantastisch, maar u zal daarbij altijd binnen een aantal lijntjes moeten kleuren. U bent dus een ietsje minder vrij in de lay-out van uw website. Terloops, de website van Snelweb Design is zo een responsive site. Vergelijk gerust de weergave op een standaard scherm met deze op een tablet!

Zo u dit wenst bouwen we zelfs een kleine, aparte website die speciaal gericht is op smartphones zoals bijvoorbeeld een IPhone. Bekijk bijvoorbeeld de Snelweb Design website eens op een smartphone .... u zal verrast zijn! De inhoud wordt dan gereduceerd tot de meest essentiŽle informatie. Denk maar aan openingsuren, contactgegevens, ... Willen uw bezoekers toch toegang tot de volledige site? Geen probleem, gewoon op ťťn knopje drukken.

We geven u graag meer uitleg en voorbeelden. Stuur een berichtje en we maken een afspraak !